WERKEN EN LEREN: LEUK ÉN SLIM

Zie je een baan en carrière in de retail wel zitten, maar moet je er niet aan denken om 5 dagen in de schoolbanken te zitten? Big Bazar helpt je op weg! Op onze kosten kun je een speciale, verkorte detailhandelsopleiding volgen. Helemaal gratis dus! Tegelijk werk je een paar dagen in de week in de Big Bazar winkel, waar je wat je leert meteen in praktijk kunt brengen. Hoe handig en leerzaam is dat?

GRATIS ERKENDE RETAILOPLEIDING

De verkorte detailhandelsopleiding op MBO niveau 2, 3 en 4 is officieel erkend en ontwikkeld in samenwerking met het NCVB. Deze wordt op diverse plekken door het hele land gegeven. Big Bazar betaalt de kosten! De enige investering die we van jou vragen is inzet en enthousiasme. Fouten maken mag! Hoort erbij en doen we niet moeilijk over.

EERSTE STAP IN JE RETAILCARRIÈRE

Leren en werken versnelt het leerproces en versterkt je zelfvertrouwen. Bovendien raak je meteen vertrouwd met alle kanten van het retailvak. Bij Big Bazar werken we namelijk behoorlijk allround. Achter de kassa, vracht uitladen, vakken vullen, klanten helpen, artikelen bestellen. Noem maar op. Maar ook: lol maken, taart eten als iemand jarig is of onze successen vieren. Ons team voelt al snel als familie.

MBO NIVEAU 3 OF 4

Doe je een opleiding op niveau 3 of 4 en wil je leren hoe je een team aanstuurt, nieuwe medewerkers werft en selecteert, planningen maakt, of wil je alles weten over omzetcijfers? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres.

LEUKE EN BOEIENDE STAGES

Volg je een Beroepsopleidende Leerweg (BOL) opleiding, richting Groot- of Detailhandel, Commercie, Ondernemen of Verkoop? Dan kun je bij Big Bazar terecht voor een leuke en leerzame stageplaats. Als stagiair draai je volledig mee in het team. Dat is leuk en leerzaam, want zo kom je vanzelf in aanraking met alle kanten van de dagelijkse retailpraktijk.

BBL’ERS STROMEN DOOR!

Veel BBL’ers, mensen die een Beroepsbegeleidende Leerweg volgen, zijn inmiddels doorgestroomd naar een leidinggevende functie en sturen nu zelf als bedrijfsleider een filiaal van Big Bazar aan! Werken en Leren als BBL’er is dus een perfecte start van een mooie carrière in de retail.

JOUW COLLEGA'S

Vertellen graag meer!

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE & INTERESSANTE VACATURES

Zou je graag bij ons werken, maar heb je nog geen vacature gevonden? Stel een job-alert in en wij houden je op de hoogte van vacatures die bij jou passen.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE & INTERESSANTE VACATURES

Zou je graag bij ons werken, maar heb je nog geen vacature gevonden? Stel een job-alert in en wij houden je op de hoogte van vacatures die bij jou passen.