BELANGRIJKE SCHAKEL

Waarom komen klanten telkens weer terug naar Big Bazar? natuurlijk voor ons brede en sterk wisselende assortiment. Daarmee weten we koopjesjagers en schatzoekers altijd te verrassen. Maar ze komen net zo goed terug voor de vrolijke sfeer in onze winkels en onze aardige, behulpzame medewerkers. Als verkoopmedewerker ben je een belangrijke schakel in die bruisende wereld van Big Bazar! Collega’s kijken naar je op en kunnen zich aan je optrekken.

VERTROUWD AANSPREEKPUNT

Voor onze klanten ben jij het vertrouwde aanspreekpunt. Het gezicht van Big Bazar waar ze een band mee opbouwen. Zoeken ze iets speciaals? Hebben ze een vraag? Hulp nodig met iets naar de auto dragen? Samen met je team fiks je het. Daarbij krijg je volop de ruimte voor eigen initiatieven. Het management luistert echt naar jouw ideeën. Met je aanstekelijke enthousiasme haal je het allerbeste in je team naar boven. Je salaris? Ook niet verkeerd!

GROEI MEE BIJ BIG BAZAR

Bijna de helft van onze bedrijfsleiders is ooit bij ons begonnen als verkoopmedewerker. Dat zegt wel iets over de fijne werksfeer en de kansen die je bij ons krijgt. Retailtalent houden we graag in onze Big Bazar familie. Want zo voelt dat als je een tijdje bij ons werkt.

MEEWERKEN OP DE VLOER

Als verkoopmedewerker ben je allround. Je bent overal. De ene keer verwerk je vracht en goederen, dan spring je in bij kassa, je bouwt een schap om of maakt een nieuwe actiewand. Dat alles met een scherp oog voor een commerciële, schone en nette winkel. Met een luisterend oor voor je collega’s en met aandacht voor een fijne werksfeer. Stilzitten is er niet bij, maar dat zou je ook niet willen.

€200,- STARTBONUS

Big Bazar is natuurlijk al de leukste baan binnen de retail met serieuze doorgroeimogelijkheden als je die zoekt, maar om je net dat extra zetje te geven bieden we je graag wat extra's. Daarom kun je bij Big Bazar een startbonus verdienen van tot wel €200. Hoe langer je bij ons blijft, hoe hoger dat bedrag wordt.

JOUW COLLEGA'S

Vertellen graag meer over jouw toekomstige bijbaan!

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE & INTERESSANTE VACATURES

Zou je graag bij ons werken, maar heb je nog geen vacature gevonden? Stel een job-alert in en wij houden je op de hoogte van vacatures die bij jou passen.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE & INTERESSANTE VACATURES

Zou je graag bij ons werken, maar heb je nog geen vacature gevonden? Stel een job-alert in en wij houden je op de hoogte van vacatures die bij jou passen.