MOOIE BAAN OP ONS SERVICEKANTOOR

Saaie kantoorbanen hebben we niet op ons Servicekantoor in Diemen. Daar werken we met ruim 60 collega’s om een geweldige winkelformule neer te zetten. Je vindt er de afdelingen Marketing, Category Management, Supply Chain, Finance en HR. Samen werken we aan onze passie: klanten verrassen met een wisselend assortiment voor bizar lage prijzen.

BIG BAZAR, SMALL TEAM!

We zijn groot en groeien verder. Toch doen we het op ons Servicekantoor allemaal met een relatief klein team van ruim 60 collega’s. Dat betekent korte lijnen met collega’s en filialen en snel kunnen schakelen. Cruciaal in de retail. Door ons compacte team zijn de functies breed en dus afwisselend. Terwijl we allemaal dezelfde passie delen voor retail. Heerlijk, die dynamiek! Ook geloven we dat het altijd beter kan. Daarom wordt meedenken en initiatieven tonen enorm gewaardeerd.

STAGE SERVICEKANTOOR OF AFSTUDEEROPDRACHT?

Zoek je een MBO- of HBO-stage óf naar een afstudeeropdracht? Wij hebben op ons servicekantoor in Diemen, vlakbij Amsterdam, regelmatig ruimte voor stagiaires op het gebied van HR, Marketing en Communicatie, Formulebeheer, Finance, ICT, Interne Controle & Veiligheid, Category Management en Supply Chain. De vacatures hiervoor staan altijd op onze site. Zie je er nu niets bij staan? Maak dan een Job Alert aan om niets te missen!

WE BLIJVEN MAAR GROEIEN

Wat dat betreft maken we onze naam Big Bazar waar. Inmiddels hebben we ruim 128 winkels in Nederland en België en voeren meer dan 5000 verschillende artikelen in onze filialen. Die groei is ook te merken in ons Servicekantoor. Er zijn nieuwe afdelingen en functies ontstaan waar professionals werken aan de strategie van ons internationale retailsucces. Dat biedt unieke kansen voor jou!

JOUW COLLEGA'S

Vertellen graag meer over jouw toekomstige bijbaan!

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE & INTERESSANTE VACATURES

Zou je graag bij ons werken, maar heb je nog geen vacature gevonden? Stel een job-alert in en wij houden je op de hoogte van vacatures die bij jou passen.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE & INTERESSANTE VACATURES

Zou je graag bij ons werken, maar heb je nog geen vacature gevonden? Stel een job-alert in en wij houden je op de hoogte van vacatures die bij jou passen.