'Ons sterke merk nog sterker en bekender maken, dat is een uitdaging die nooit verveelt!'

Als Marketing Manager bepaalt Christel de marketingstrategie, bewaakt het plan en de executie. Ze stelt marketing- en communicatieplannen op die moeten leiden tot een hogere bekendheid van het merk Big Bazar. En natuurlijk tot meer store-traffic.
Christel: ‘Onze eerste prioriteit is om elke dag weer goed in te spelen op de wensen en behoeften van onze klanten. Koopjesjagers en schatzoekers die elke dag verrast willen worden. Dat doe ik samen met een mijn marketingteam van 3 collega’s: Gisele is Traffic Marketeer, Christina is Digital Marketing en Data Specialist en Dylan is Social Media & Email Marketeer. Drie spinnen in ’t web die bergen verzetten. Daarbij worden ze ook nog ondersteund door een Marketing Stagiaire.
Leuke, originele mensen die me vaak verrassen met hun ideeën. Die knallen als het nodig is en plezier hebben in wat ze doen. Ze kunnen commercieel en klantgericht denken, zijn besluitvaardig en tonen initiatief.’
Gisele, Christina en Dylan coördineren en bewaken de kwaliteit van de marketingcontent. ‘Ze zijn verantwoordelijk voor alle offline en online communicatie. Denk aan de website, online content, drukwerk, mailings en digitale marketing zoals online folders, SEA en SEO. Verder zijn ze betrokken bij diverse marketingprojecten en -activiteiten. Vaak zijn ze er ook verantwoordelijk voor, dat is ze wel toevertrouwd,’ aldus Christel.
Christel vertelt dat iedereen binnen het marketingteam een duidelijk takenpakket heeft. ‘Maar’, benadrukt ze, ‘daar gaan we gelukkig flexibel mee om. Heeft iemand hulp nodig? Dan springen we bij. Komt een collega met een goed idee? Kijken we serieus naar. Heeft iemand een kritische noot? Opbouwende kritiek stellen we altijd op prijs.
We doen dus veel samen en houden elkaar scherp! We komen regelmatig bij elkaar om op de hoogte te blijven van elkaars activiteiten en projecten. Lekker met elkaar sparren om te kijken hoe dingen nog beter of slimmer kunnen, hoe we nog meer mensen fan van Big Bazar kunnen maken, dat is heel inspirerend. Daar krijg je energie van!’

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE & INTERESSANTE VACATURES

Zou je graag bij ons werken, maar heb je nog geen vacature gevonden? Stel een job-alert in en wij houden je op de hoogte van vacatures die bij jou passen.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE & INTERESSANTE VACATURES

Zou je graag bij ons werken, maar heb je nog geen vacature gevonden? Stel een job-alert in en wij houden je op de hoogte van vacatures die bij jou passen.