'Ik vind een goede werksfeer erg belangrijk. Je moet elke dag met plezier naar je werk gaan.'

Als bedrijfsleider bij Big Bazar ben jij de eindverantwoordelijke van je eigen filiaal. Jij bent degene die de winkel zo commercieel mogelijk maakt, maar je bent ook degene die het team opbouwt, ondersteunt en helpt waar nodig. Als bedrijfsleider ben jij tevens een belangrijke factor in wat voor werksfeer er hangt binnen een filiaal. Een uitdagende job dus, waar meer bij komt kijken dan je in eerste instantie misschien zou verwachten. Uiteraard kun je bij ons op de vacature van bedrijfsleider solliciteren (graag zelfs!), maar vandaag focussen we op een medewerker die zich binnen het bedrijf heeft doorontwikkeld tot bedrijfsleider. Iets waar we erg trots op zijn.

Nina:

'Met mijn 19 jaar ben ik voor een bedrijfsleider vrij jong. Dat heeft er alles mee te maken dat ik als 15 jarige al bij dit bedrijf begon als hulpkracht. Al snel ontwikkelde ik mezelf door tot sleutelverantwoordelijke. Dit was een functie waar je de bedrijfsleider (of assistent bedrijfsleider) verving als deze niet aanwezig was. Ik besloot voor mezelf dat ik hier verder wilde en stelde mezelf het doel om bedrijfsleider te worden. 4 jaar nadat ik als hulpkracht in dienst was gekomen ben ik uiteindelijk bedrijfsleider geworden!

Nina:

'Ons team bestaat momenteel uit 13 collega's. Afhankelijk van de grootte van je filiaal kan dat natuurlijk ook meer zijn. Naast mij is er 1 rechterhand die de werkzaamheden oppakt als ik er niet ben. Verder zijn er 3 verkoopmedewerkers en 8 hulpkrachten. We hebben allemaal een heel erg belangrijke rol in het zorgen voor een goed draaiende winkel. Met zijn allen zorgen we ervoor dat de winkel er netjes bijstaat en we klanten begroeten met een BIG SMILE.'

Maar wat zorgt er nou voor dat het werk bij Big Bazar leuk blijft? Nina: 'Ik vind een goede werksfeer erg belangrijk. Je moet elke dag met plezier naar je werk gaan. We hebben allemaal een positieve houding. Tussen de werkzaamheden door moet er absoluut ruimte zijn voor een lolletje. Dat hoort er bij! Onderling houden we het gezellig. Dit straalt ook door naar klanten. Die hebben direct door als een team het naar hun zin heeft op werk.

Dit leuke onderlinge contact op de werkvloer beperkt zich niet alleen tot het eigen filiaal, zo legt Nina uit. 'Het contact met omliggende filialen is top. We bellen elkaar vaak om iets te vragen, te sparren over een keuze in de winkel, maar soms ook om gewoon even kort bij te kletsen. Als er een keer een bezettingstekort is in een andere winkel sta ik klaar om te helpen. Andersom zou ik dat ook willen namelijk. Al met al hebben we het onderling dus erg leuk. En aangezien we altijd op zoek zijn naar nieuwe collega's zou ik niet twijfelen als ik jou was.'

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE & INTERESSANTE VACATURES

Zou je graag bij ons werken, maar heb je nog geen vacature gevonden? Stel een job-alert in en wij houden je op de hoogte van vacatures die bij jou passen.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE & INTERESSANTE VACATURES

Zou je graag bij ons werken, maar heb je nog geen vacature gevonden? Stel een job-alert in en wij houden je op de hoogte van vacatures die bij jou passen.